Swipea ner bland bilderna för att se fler

Taklampa Perigon

  • 4 995 kr

I lager.
Dela

Perigon är en mattematisk term för en vinkel på 360 grader, som en kund upplyste mig om. Så det blev ju ett bra namn på denna lampan :)

Jag ville skapa en annan typ av lampa, en lampa som ger mer punktbelysning likt en traditionell lampskärm i tex metall eller tyg. Men där alla delar är gjorda i trä.

Så vi skär ut dessa små tunna utskärningar i ett speciellt mönster, som gör trät böjbart, men även lite "genomskinligt". Vilket ger en väldigt häftig effekt på rummet :)

Du väljer mellan att toppen är stängd eller öppen. Skillnaden blir då om du vill ha ljus och skuggspel uppåt eller inte.

Mått: 50cm i diameter och 24cm hög. Kommer färdigmonterad och görs självklart på beställning här i vår lilla verkstad i Pellerins Margarinfabrik i Göteborg.

Upphängning: Allt ingår för att du ska hänga upp lampan. En fin textilsladd i svarta eller vit, kåpa i taket och kontakt. Sockeln är E27 (den tjockare).

Kontakt: Om inget sägs så skickar jag med den klassiska taklampekontakten, men även den nya DCL-kontakten finns. Skriv då med en kommentar.

Nyanser och träslag: Precis som vanligt så kan du välja mellan alla våra nyanser och träslag, se bild. Älskar du en annan nyans? Skriv då till [email protected]

Öppet köp: Precis som på alla lamporna så erbjuder vi öppet köp, no strings attached. Du testar helt enkelt lampan hemma, och skulle det inte kännas perfekt så kan du byta eller få pengarna tillbaka. Det enda du bekostar är frakten tillbaka till mig, men det är inga stora pengar. 


Har jag gömt något? :) Skriv isf i chatten eller på [email protected]