Vägglampa i trä

Här hittar du vårt unika sortiment av vackra vägglampor i trä! Dessa fina lampor är skapade med omsorg och expertis av våra skickliga hantverkare i Göteborg. Med en vägglampa i trä kan du göra ditt hem så mycket mysigare! Varför inte köpa dessa vackra lampor och piffa upp tråkiga utrymmen i hallen med lite väggbelysning? I vår kollektion finns en stor variation av tränyanser för att kunna passa olika inredningsstilar, allt från tidlöst mörka trätoner, till ljusa och pigmenterade eknyanser. Utforska vårt vackra sortiment av vägglampor i trä och hitta din favoritlampa redan idag!

Väggbelysning i vackra tränyanser

Vill du ha en snygg och unik vägglampa i trä? CustomWood erbjuder ett brett utbud av väggbelysning som skapats i vår lilla träverkstad i Göteborg. Alla dessa vägglampor i trä skapas på beställning från våra kunder, vilket gör samtliga lampor helt unika. Något som våra vägglampor har gemensamt är att samtliga är helt gjorda i trä, med oljor från svenska tillverkare. Väggbelysning i trä passar dig som vill ha en unik, men mysig atmosfär i ditt hem, då trälampor är en inredningsdetalj som passar i både moderna och klassiska hem. Våra vägglampor kommer i flera olika modeller, storlekar och färger så att du kan välja en lampa som passar bra i just ditt hem och i din inredningsstil.

Skapa en varm atmosfär i hemmet med en vägglampa i trä

Varje vägglampa i trä ur vår kollektion är unik och utformad för att tillföra både funktion och en mysig känsla till ditt hem. Dessa vägglampor i trä ger ett varmt och behagligt ljus, samtidigt som de tillför en känsla av naturlig skönhet till din inredning. Oavsett om du letar efter en modern design eller en lampa i mer traditionell stil, har vi något som passar dina behov.

När du väljer en vägglampa i trä från CustomWood kan du vara säker på att den kommer att sprida ett varmt och behagligt ljus i ditt hem. Träets naturliga varma toner ger en unik atmosfär till varje rum och skapar en känsla av lugn och harmoni. Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen, kommer vår vägglampa i trä att vara en iögonfallande detalj i din inredning.

Skickligt hantverk i vacker väggbelysning av trä

Vårt glada gäng på CustomWood håller till i en liten verkstad i Göteborg, där vi skapar alla dessa vackra trälampor på beställning från våra kunder. Vår passion för hantverket blir tydligt i varje enskild detalj av våra vägglampor i trä. Så, välkommen att utforska vårt fina utbud av unik väggbelysning och hitta en vägglampa som förskönar ditt hem redan idag!


Trustpilot