Personliga underlägg i trä från CustomWood

Välkommen till den lilla verkstaden i gamla Pellerins margarinfabrik, Göteborg
Dessa underlägg blir en unik detalj hemma, eller en perfekt present. Blixtsnabb leverans!
4.97/5 på Trustpilot

Unika och personliga underlägg i trä

Våra handgjorda personliga underlägg i trä ger en lyxig och unik känsla till ditt hem. Hos oss kan du välja mellan personliga drinkunderlägg, grytunderlägg eller underlägg för ugnsformar. Dessa personliga underlägg i trä skyddar inte bara ditt bord från slitage, utan ger även en charm och individualitet till varje måltid och sammankomst. Våra personliga underlägg i trä kan även vara en perfekt presentidé! Födelsedag, bröllop eller jubileum, detta kommer bli en minnesvärd och personlig gåva som mottagaren med största sannolikhet kommer att uppskatta. Oavsett om du har ett modernt kök eller ett lantligt hem så kommer dessa personliga grytunderlägg i trä att passa perfekt i ditt hem, då trä är ett material som har en tidlös charm.

Varje personligt underlägg i trä är skapat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Vi erbjuder ett brett utbud av stilar och personliga gravyrer som gör att du kan välja något som är helt unikt för dig och din familj. Du som kund lägger själv in önskad text: det kan vara ett namn, ett speciellt datum eller ett citat. Därefter tillverkar vi dessa personliga underlägg av vacker ek i vår lilla verkstad i Göteborg. Träet behandlas slutligen med naturliga oljor för att skapa en fin och slitstark yta.

Kika gärna runt bland våra produktbilder för att få inspiration till dina personliga underlägg i trä! När du sedan ska lägga din beställning kan du som kund lägga in dina specifika önskemål på form, teknik och design på ditt underlägg.

Trustpilot