Swipea ner bland bilderna för att se fler

Present till träbröllop

  • 490 kr
I lager.
Dela

Inklusive frakt

Vad är ett träbröllop?

Ett träbröllop är en symbolisk benämning på en specifik årsdag som firas efter 5 års äktenskap. Det är vanligt att par som firar träbröllop ger varandra gåvor som på olika sätt är relaterade till trä, som till exempel smycken i trä, trämöbler eller andra träprodukter.

Firar ni eller någon ni känner träbröllop? Då är ju denna present i trä perfekt! :)

Den perfekta presenten till ditt träbröllop!

Denna present i trä ger dig och din partner möjligheten att föreviga en speciell tidpunkt i ert äktenskap genom vackra och unika underlägg. I en liten verkstad i Göteborg skapar jag tillsammans med mina kollegor dessa handgjorda drinkunderlägg med din valfria text. Det kan exempelvis vara ett efternamn eller ortnamn, eller något annat som du som kund önskar efter just ditt ändamål. En populär inredningsdetalj som blir helt unik för dig, eller en riktigt fin och personlig present till dina nära och kära. Dessa praktiska drinkunderlägg är både personliga, unika och oerhört vackra som present till ett träbröllop.

Produktinformation:
Kommer i 6-pack med en fin ask
Gjorda i vacker ek (4 mm), behandlade med naturliga oljor för att skapa en vacker och slitstark yta
Svensk design och svenskt hantverk från Göteborg. Din order görs och skickas inom 2 arbetsdagar, sedan tar det vanligtvis 1-2 dagar med posten. (Behöver du expressleverans så kontaktar du oss bara, vi på CustomWood kan lösa det mesta)