Swipea ner bland bilderna för att se fler

Avlång taklampa - Arken

  • 3,596.00 DKK


I lager.
Del

Designen av Arken kom fram genom att jag ville göra en avlång taklampa som passar alla de som har avlånga bord. Jag ville skapa en stilren och tidlös lampa, men som ändå blir ett smycke och självklart "center piece" :) / Andreas


Mått: Medium: 80cm lång och 25cm hög. Large 120cm  lång och 25cm hög. Kommer färdigmonterad och görs självklart på beställning här i vår lilla verkstad i Pellerins Margarinfabrik i Göteborg.

Upphängning: Allt ingår för att du ska hänga upp lampan. 2 fina textilsladdar från Borås i svart eller vit, kåpa i taket och kontakt.  Socklarna är E27 (den tjockare typen).

Kontakt: Om inget sägs så skickar jag med den klassiska taklampekontakten, men även den nya DCL-kontakten finns. Skriv då med en kommentar.

Nyanser och träslag: Precis som vanligt så kan du välja mellan alla våra nyanser och träslag, se bild. Älskar du en annan nyans? Skriv då till [email protected]

Öppet köp: Precis som på alla lamporna så erbjuder vi öppet köp, no strings attached. Du testar helt enkelt lampan hemma, och skulle det inte kännas perfekt så kan du byta eller få pengarna tillbaka. Det enda du bekostar är frakten tillbaka till mig, men det är inga stora pengar. 

Har jag gömt något? :) Skriv isf i chatten eller på [email protected]